Offshore & Scheepsleveringen

Offshore & Scheepsleveringen

 • Eigen vestigingen langs de gehele Noorse westkust
 • Eigen kantoren in energieregio van West-Europa
 • Wereldwijd netwerk

Offshore & Energy Logistics is een onderdeel van de Bring Group dat gespecialiseerd is in complexe logistieke oplossingen. Daarnaast zijn we gespecialiseerd in het bevoorraden van zeeschepen en boorplatforms in Europa.

Bring offshore

Tarieven / Informatie

Voor het verkrijgen van transportprijzen kunt u op verschillende manieren contact opnemen of wij contacteren u.

Offshore

Offshore & Energy Logistics is een onderdeel van de Bring Group dat gespecialiseerd is in complexe logistieke oplossingen. Met eigen kantoren aan de hele westkust van Noorwegen (tot aan de Noordkaap) beschikken wij over het meest uitgebreide distributienetwerk binnen Noorwegen. Samen met onze kantoren in de Benelux en Groot-Brittannië vormen wij een sterke logistieke driehoek in de belangrijkste offshore- en energieregio van West-Europa. Binnen deze regio kunnen wij voorzien in vrijwel alle behoeften van onze klanten.

Bring is gespecialiseerd in het bevoorraden van zeeschepen en boorplatforms in Europa. Van scheepsproviand in de vorm van verse of ingevroren levensmiddelen tot het vervoeren van scheepsbenodigdheden als motoren. Wij hebben de beschikking over diverse type trailers. Wij maken bijvoorbeeld gebruik van trailers met meerdere compartimenten waarvan de temperatuur afzonderlijk gecontroleerd kan worden. Koel- en vriesproducten kunnen gecombineerd worden in één trailer.

Behalve in de Noordelijke regio bieden wij ook scheepsbevoorradingen aan van Noord-Europa (Spitsbergen) tot aan het uiterste zuiden (Algeciras / Gibraltar). Dankzij onze jarenlange ervaring kunt u op ons bouwen wanneer tijd van belang is.

In Noorwegen biedt Bring eveneens diensten aan als rederijagent. Bring beschikt namelijk als een van de weinigen over eigen kantoren langs de gehele Noorse kustlijn. Hierdoor zijn wij in staat om uw schepen overal in Noorwegen te ontvangen.

Extra diensten

Onderstaande diensten kunnen wij ook voor u verzorgen.

 • Afhandeling van douaneformaliteiten

  • Opmaken douanedocumentatie
  • Tijdelijke in- en uitvoer

  Bring is in het bezit van een douaneloods en heeft een team van douanedeclaranten voor u klaar staan die u van adviezen kan voorzien voor het maken van douanedocumentatie. Daarnaast bieden wij aan de in- en uitvoerdocumentatie voor u te verzorgen. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

 • Verzorgen van zeevracht

  • Eigen vestigingen wereldwijd
  • Wereldwijd netwerk van partners

  In samenwerking met onze Internationale vestigingen en ons wereldwijde netwerk van partners, kunnen wij ook uw zeevracht verzorgen. Indien gewenst kan er ook op basis van huislevering aangeboden worden. Daarnaast kunnen wij voor u de douaneformaliteiten verzorgen. Bring neemt u het gehele traject uit handen.

 • Verzorgen van luchtvracht

  • Eigen vestigingen wereldwijd
  • Wereldwijd netwerk van partners

  In samenwerking met onze Internationale vestigingen en ons wereldwijde netwerk van partners, kunnen wij ook uw luchtvracht verzorgen. Indien gewenst kan er ook op basis van huislevering aangeboden worden. Daarnaast kunnen wij voor u de douaneformaliteiten verzorgen. Bring neemt u het gehele traject uit handen.