Transport Ierland

Bring is specialist in transport van en naar Ierland. Wij kunnen dit eiland samen met onze lokale partner Quality Freight perfect voorzien van kwalitatief goed transport. Met vestigingen in Dublin, Belfast (Noord-Ierland), Cork en Knock hebben wij een lokaal netwerk waardoor wij op het gehele eiland kunnen leveren.

Ierland

Wie is Bring?

Bring is uw transportpartner met een specialisatie voor internationaal transport. Wij kunnen u een scherpe prijs/kwaliteitsverhouding bieden door ons Europese netwerk. Dit stelt ons in staat om onze vrachtwagens effectief in te delen. Door onze specialisatie in internationaal transport zijn wij ook bekend met de internationale knelpunten en regelgeving per land.

Equipment

Op Ierland maken wij hoofdzakelijk gebruik van 45ft Hi-Cube Palletwide containers. Deze containers hebben nagenoeg dezelfde afmetingen als trailers en zijn zodoende uitermate geschikt voor de Ierse markt. Indien de lading niet geschikt is om in een container te laden dan hebben wij ook mogelijkheden om ander materiaal in te zetten. Dit kunnen trailers zijn, maar mogelijk ook curtain side containers. Dit zal in overleg gedaan worden.

Transportopties naar Ierland

Elke dinsdag en vrijdag vertrekt Bring naar Ierland, waar onze vaste lokale partner ervoor zorgt dat uw zending wordt geleverd. Omdat wij in korte lijnen en persoonlijke service geloven heeft u bij Bring direct contact met de planner van uw zending. Dit zorgt ervoor dat wij snel met u kunnen schakelen. Bring biedt u de volgende transportopties aan:

 • Groupage
  Heeft u een of meerdere kleinere pallets die naar Ierland verzonden moeten worden? Dit regelen we graag voor u. Bij groupage zendingen combineren wij meerdere kleinere zendingen om de trailer zo effectief mogelijk in te delen.
 • Deelladingen (LTL/LCL)
  Wanneer uw zending meerdere pallets bevat krijgen we te maken met LTL/LCL-transport. Zendingen vanaf circa 5 europallet plaatsen tot circa 30 plaatsen vallen onder deze categorie. In de trailer wordt uw zending gecombineerd met anderen. Dit kunnen andere LTL/LCL-zendingen zijn, maar ook groupage.
 • Complete ladingen (FTL/FCL)
  Bij een zending vanaf ca. 12,5 laadmeter of meer spreken we van FTL/FCL-transport. Deze zendingen worden in principe direct geladen en gelost (dus niet overgeladen). Normaal vertrekken we op dinsdag en vrijdag, maar andere dagen zijn mogelijk in overleg.
 • Koel- en vriestransport
  Koel- en vriestransport voor Ierland kunnen wij ook voor u regelen. Alle temperatuur gecontroleerde transporten tussen de -25 en +25 graden Celsius zijn speciaal bij ons in te plannen. Doorgaans bieden wij temperatuur gecontroleerd transport aan naar Ierland enkel op FTL-basis. Neem contact op voor de mogelijkheden.
 • Timed deliveries
  Wanneer u voor deze optie kiest geven wij een tijdsindicatie voor uw levering. Dit is handig voor de klant, die dan precies weet wanneer uw product wordt geleverd. In overleg is het mogelijk om hierover persoonlijk contact te leggen met uw klant of leverancier.
 • Transport van gevaarlijke stoffen (ADR, IMO)
  Wij zijn zeer ervaren met het vervoer van gevaarlijke stoffen, waardoor dit ook op Ierland tot de mogelijkheden behoort.

Volledig overzicht transportbestemmingen

Meer weten over hoe Bring u verder kan helpen met uw Transport naar Ierland? Neem dan contact met ons op via +31-78-6100030 of vraag een offerte aan.