Verenigd Koninkrijk (UK)

Heeft u een levering voor de UK? Met Bring heeft u een specialist met meerdere vestigingen in het Verenigd Koninkrijk. Dagelijks vertrekken vanuit Bring meerdere trailers met groupage, deelladingen en complete ladingen richting de UK.

Engeland

Met vier eigen vestigingen binnen het Verenigd Koninkrijk kunt u ons met recht specialist noemen in dit gebied. Deze kantoren bieden de mogelijkheid om kortere communicatielijnen te onderhouden met uw klant of leverancier. Dit is extra belangrijk gezien het binnen de UK gebruikelijk is om losafspraken te maken.

Wilt u weten wat wij als transporteur voor u kunnen betekenen? Bel ons op via +31-78-6100030 of vraag onderstaand een offerte aan.

Transportkenmerken Verenigd Koninkrijk

 • Groupage
 • Deelladingen (LTL)
 • Complete vrachten (FTL)
 • Levering in heel de UK
 • Vier eigen vestigingen
 • Koeltransport op FTL basis
 • Vriestransport op FTL basis
 • Scheepsbevoorrading
 • Timed deliveries (just in time)
 • Offshore & Energy Logistics
 • Transport van gevaarlijke stoffen (ADR, IMO)

Logistieke driehoek

In de UK worden doorgaans meer goederen geïmporteerd dan geëxporteerd. Nederland heeft juist weer een exportoverschot. Dit zorgt voor logistieke problemen bij veel Nederlandse transporteurs. In dit geval is het vaak geen enkel probleem om producten richting de UK te leveren, maar betaalt u ook deels voor de rit terug naar Nederland.

Dankzij de internationale specialisatie van Bring weten wij beter in te spelen op deze onbalans van de markt. Naast de UK heeft ook Scandinavië een consumptie economie. Dit zorgt dat Bring haar trailers effectiever kan benutten. Door de grote aanwezigheid van Bring in de Nordics kan de trailer in de UK gevuld worden met vracht voor Scandinavië. Hier wordt de trailer verder gebruikt door ons lokale kantoor, of gebruikt voor export naar Nederland. Bij doorvervoer naar Nederland is onze logistieke driehoek compleet. Dankzij deze logistieke oplossing kunnen wij een betere prijs-kwaliteitsverhouding garanderen.

Werkwijze binnen de UK

Binnen het Verenigd Koninkrijk hebben wij talloze transportopties. Binnen heel de UK leveren wij zowel groupage, deelladingen als volledige trailers. Verder is het mogelijk om koeltransport en vriestransport aan te bieden, mits het een complete lading betreft.

Bekijk onderstaand kort opgesomd per land hoe Bring te werk gaat:

Engeland

Al het transport naar de UK gaat via onze eigen locatie op Stallingborough (Hull). Dagelijks vertrekken meerdere trailers per schip deze kant op. Vanuit Stallingborough wordt uw vracht doorvervoerd. We hebben tevens eigen vestigingen in Ramsbottom (Manchester) en Birmingham. De aanwezigheid van eigen kantoren binnen Groot-Brittannië zorgt dat we korte communicatielijnen kunnen houden met uw klant of leverancier.

Wales

Met eigen locaties in Ramsbottom (Manchester) en Birmingham zijn wij dicht aan de grens met Wales gevestigd. Al ons transport naar Wales wordt aangestuurd via onze eigen kantoren in Engeland. Onze planners in Engeland plannen uw vracht in en onderhouden contact met de afhaallocatie of leveringslocatie.

Schotland

Uw vracht wordt vanuit Nederland vervoerd naar Stallingborough in Engeland, wat dicht bij Hull gelegen is. Vanuit hier worden vrachten naar Schotland geregeld. Uw levering wordt op de route geleverd, of verder behandeld door ons eigen kantoor in Aberdeen. Dit kantoor is tevens gespecialiseerd in de offshore markt tussen Noorwegen en Schotland.

Noord-Ierland & Ierland

Voor Ierland en Noord-Ierland werken wij al jarenlang samen met een vaste partner. Deze solide samenwerking zorgt ervoor dat wij ook voor Noord-Ierland en Ierland dezelfde service kunnen garanderen als bij andere landen.

Meer informatie

Wilt u weten hoe Bring u verder kan helpen met transport naar het Verenigd Koninkrijk? Neem dan contact op via +31-78-6100030 of vraag een offerte aan.

Volledig overzicht transportbestemmingen